ldt draaischrijf module tt-dec-r

Draaischijf Module TT-DEC-R

De Roco H0 draaischijf 42615 kan met 4 t/m 40 spooraansluitingen worden uitgerust.

Niet verspringende, tegenover elkaar liggende spooraansluitingen kunnen vanaf een minimale hoek van 4,5 graad verplaatst verlopen.

Compatibele opdrachtenset met de Märklin draaischijfelektronica 7686.
Derhalve een bijzonder eenvoudige aansturing mbv. elke digitaalcentrale en modelbaan-software, die de Märklin draaischijfelektronica 7686 met een grafische draaischijfvoorstelling ondersteunt.

Het digitaalformat (Märklin-Motorola of DCC) en de plaats van de spooraansluitingen is mbv. van iedere digitaalcenrale, waarmee het schakelen van wissels mogelijk is of mbv. modelbaansoftware, welke de Märklin draaischijfdecoder 7686 ondersteund, eenvoudig te programmeren.
Elke spooraansluiting
van de draaischijf kan als Spoor 1 (referentiespoor) worden geprogrammeerd.

Stapsgewijze rechts- of links draaien, het direct berijden van een gekozen spooraansluiting en het keren van de draaischijf met 180 graden zijn mbv. de TT-DEC-R mogelijk.

De draaisnelheid van de draaischijf kan mbv. een potentiometer naar keuze worden ingesteld.
De motor van de draaischijf wordt met een gestabiliseerde gelijkspanning gevoed, waardoor een gelijkmatige draaibeweging van de draaischijf mogelijk wordt.

Mbv. een geïntegreerd ompoolrelais, wordt het spoor van de draaischijf altijd juist gepolariseerd.
Hierdoor is voor het draaischijfspoor geen additionele keerlusmodule nodig.

Zodra de draaischijf de gewenste positie heeft bereikt, kan dit over de terugmelduitgang van de draaischijfdecoder TT-DEC-R worden gemeld aan de modelbaansoftware.

Dit product is uit het assortiment.
Wel gebouwd leverbaar.

LDT TT-DEC Littfinski Daten Technik